Företag & privat tillställning

a24Har ni något att fira? Kickoff på företaget, 60-års kalas eller guldbröllop? Ingen tillställning är för liten eller för stor.  Jag tar mig an alla jobb med en stor entusiasm och erbjuder ett stort mått personlighet och närvaro oavsett om det gäller diskret mingelmusik eller dynamisk kvällsunderhållning.

Företag: Jag underhåller och sjunger i allehanda sammanhang. Diskret företagsmingel  eller stora företagsfester. Hör av er så hittar vi ett upplägg som passar just er tillställning!

a17

Sångogram: Skicka mig hem till din kärlek med en kärlekssång, eller varför inte överraska kollegan på jobbet med en födelsedagssång på lunchen!

Sjung in en låt i min studio – perfekt till möhippan. Kom hem till mig och sjung in en låt i min hemstudio. Här kan du vara dig själv. Jag hjälper er med låtval och bakgrundsmusik! Perfekt för möhippan!

Toastmaster/allsångsledare: Anlita mig som toastmaster till er fest. Kan vara skönt att slippa den biten ibland och bara få sitta ner och njuta/umgås med sina vänner. Jag har en god förmåga att förmedla skön stämning och jag är en bra planerare som kan ”hålla tiden” utan att bli ”tråkig”.  Självklart kan du kombinera denna tjänst med andra. Jag kan                                                      vara toastmaster och även stå för underhållning.                                                              Det är helt upp till dig/er.

Hur går det till?

Om du vill anlita mig, så börjar du med att ta kontakt. Att mejla går utmärkt, då kontaktar jag dig så fort det är möjligt. Vill du ringa mig direkt går det också bra.

Vi bokar ett möte för att prata om era önskemål inför tillställningen. När vi har hittat ett vinnande koncept, är det bara för mig att gå hem och arrangera, och för er att gå hem och fortsätta planera er trevliga tillställning!

Vilken typ av musik framför jag?

Jag framför all typ av musik – här finns inget rätt och fel. Det är ert jobb att välja låtar, och mitt jobb att arrangera dem på ett sätt som passar vid det valda tillfället.  Om ni har svårt att välja musik, hjälper jag er gärna med det – jag har många fina låtar i min repertoar.

Mina samarbetspartners: Jag jobbar bara ihop med duktiga musiker. Det är människor som jag känner och litar på och  som jag vet kan leverera i stunden. Detta gör att jag kan garantera hög musikalisk kvalité och skön stämning.

 

Prisxempel:

Företagsmingel ca 1 timme.                                                                                                 Sång+ 1 instrument                                     5000 kr (+1000kr/extra instrumentalist)

Sång + 1 instrument på 80-årsmottagning  3000 kr

Toastmaster/allsångsledare                         3-5000 kr   

Sångogram med gitarrist 2-4 låtar               3- 4000 kr

Innehar F-skattsedel

Härlig stämning på senaste företagsgiget! Grattis Gunilla 60 år! Och grattis Medaku AB!

a41a40a38a23a18a16