Begravningssånger

IMG_6110Jag heter Nanna Sveinsdóttir och är sångerska. Jag hoppas att jag ska kunna hjälpa er och bidra till att er minnesstund och ert avsked blir så som ni önskar.

I grunden är jag barnmorska. Jag tycker om att arbeta och vara närvarande både i livets ljusa och svåra stunder. Mina erfarenheter från arbetet som barnmorska har gjort det lättare för mig att på ett bra sätt kunna hjälpa till och bidra med min röst, musikalitet och närvaro. Jag räds inte. Jag bara sjunger.

Hur går det till?

Vill ni anlita mig för att sjunga på begravningen/minnesstunden så kontaktar ni mig. Mail går utmärkt. Då ringer jag upp er så snart jag får tillfälle. Vill ni hellre ringa mig direkt så går det precis lika bra. Vi bokar ett möte och träffas för att samtala kring er situation och kring era önskemål inför högtiden. Vill ni hellre ta det per telefon så fungerar det också. Kanske har ni redan valt ut sånger som ni vill att jag ska framföra. Har ni svårt att välja så kan jag rekommendera många fina stycken och hjälpa er på vägen. Sen skall vi fundera kring instrumentering. Ofta är det fint med ett enkelt komp med piano eller gitarr men jag kan även arrangera för t ex stråkar och kör. Jag hjälper er givetvis också med dessa beslut.

Vilken typ av sånger?

Jag sjunger alla typer av sånger på begravningar och minneshögtider. Det finns inga rätt och fel. Mitt jobb är att arrangera den musik ni väljer på ett sätt så att de passar in vid det givna tillfället. Några sånger som jag sjungit på begravningar tidigare är: Blott en dag, Bred dina vida vingar, Mot okända hav (Marie Fredriksson) I den stora sorgens famn ( Ted Gärdestad).

Mina samarbetspartners:

Jag jobbar bara ihop med duktiga musiker. Det är människor som jag känner och litar på och som jag vet kan leverera i stunden. Detta gör att jag kan garantera hög musikalisk kvalité.

Priser:

2 Sång + ett instrument: 4000kr (2-3 sånger)                                                                                      Sång+ flera instrument: 4000kr + 1000kr per extra musiker.

Innehar F-skattsedel.                                                                                                            Ingen moms tillkommer på dessa priser vid fakturering direkt till dödsboet. Om fakturan sänds till Begravningsbyrå tillkommer moms. Reseersättning tillkommer eventuellt.

Kommentarer från anhöriga:

”Nannas skönsång på min fru Annicas begravning var ett mycket uppskattat inslag som förgyllde högtiden .. Hans Löfgren”

”Tack Nanna för din otroligt vackra och gripande sång på min mammas begravning. Du träffade rakt i hjärtat på oss alla. Jag är övertygad om att min mamma log från sin himmel när hon hörde dig. /Liisa”

Kommetarer från borgerlig begravningsofficiant:

”Jag vill att du Nanna skall veta att du gjorde ett väldigt fint jobb och att du har en fantastisk röst. Att du sedan sjunger “från hjärtat” gör det helt fantastiskt att lyssna på dig. Nu vet jag att det är ett bra val att rekommendera dig!”

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/playlists/5707221″ params=”” width=” 100%” height=”450″ iframe=”true” /]