Musikprojekt

Online-Cover-Artwork

Här är det. Mitt debutalbum. Stolt och glad fortsätter jag min väg genom musiken och är redan på gång med platta nummer två. Stay tuned!

 

Nanna – Through My Eyes

 

 

 

 

Nu börjar det närma sig mina vänner. 6 låtar är inspelade och det kommer att bli en platta tillslut. Med hjälp av era generösa bidrag har jag kunnat spela in min musik och få dela den med er! Releasefest planeras på Katalin den 7:e juni!!!!!! 

IMG_8275-copy-2

Hjärteprojektet : ett foundraisingprojekt som jag deltar i för att finansiera inspelning av ett album. Låtarna är klara men det tar tid att få allting på plats. Gå gärna in på sidan och läs om projektet. Du kan stödja mig på olika sätt. Glada tillrop funkar awsome!

 

 

 

 

www.hjarteprojekt.se

3 reaktion på “Musikprojekt

  1. You are an incredible talent and Celeste, Tim and I are profoundly grateful we got to hear, see and feel you share your songs, your Daddy’s favorite and Hallelujah! I am looking you up on YouTube for sure. Please stay in touch and we he you will make it to Montana one day.

  2. Ja, nu har den varit klar ett bra tag. Varit så upptagen att jag inte uppdaterat det här!! Men ”Thorugh my eyes” mitt debutalbum har mottagits med 4 kajor i UNT och med tårar och glädje hos min publik. Jag är tacksam och stolt! Snart börjar jag på nästa album, och då startar diskussionen genast. Blir den på svenska eller på engelska?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *