Bröllopssånger

Att gifta sig är något stort, svindlande och vackert. Jag älskar bröllop. Och jag älskar musik. Att få vara med och skräddarsy er vigsel så att den blir precis som ni vill är för mig ett sant nöje. Jag har stor erfarenhet av att framföra sånger vid allehanda tillställningar. Just till bröllop har jag även komponerat personliga visor till par som önskat något helt nyskrivet. Hur vill ni ha det?

120_2068Hur går det till?

Om ni väljer att anlita mig för de musikaliska inslagen på er vigsel eller fest, eller varför inte både och, så börjar ni med att kontakta mig. Mail går utmärkt. Då ringer jag upp er så snart jag har tillfälle. Vill ni hellre ringa så går det precis lika bra. Vi bokar in ett möte och pratar igenom era önskemål. Vet ni inte riktigt vad ni vill ha för låtar så har jag många att rekommendera.  När vi kommit fram till vilka låtar så pratar vi om instrumenteringen. Jag samarbetar med många duktiga musiker och kan erbjuda såväl enkelt piano/gitarrkomp som större sättningar med stråk och/ eller kör. När vi bestämt oss så är det bara för mig att gå hem och arrangera och för er att fortsätta med planeringen för er stora dag.

Vilken typ av låtar?

Jag sjunger alla typer av låtar. Jo, jag har sjungit radiohead, kiss, Elvis, Robin och mycket annat under vigslar.  Det går precis lika bra som klassiska stycken och kända visor. Det är min uppgift att arrangera de valda låtarna så att de passar in vid just detta tillfälle. Jag har självklart utrustning så som PA, förstärkare och microfon om detta skulle behövas.

Jag jobbar bara ihop med duktiga musiker. Det är människor som jag känner, litar på och som jag vet kan leverera i stunden. Detta gör att jag kan garantera hög musikalisk kvalité och skön stämning.

Prisexempel:

Sång + ett ackompanierande instrument: 3000kr

Sång + flera instrument eller kör: 3000kr + 1000kr för varje extra instrumentalist

Specialskriven bröllopslåt: 12 000 <  beroende på tidsåtgång ev. cowriter

Innehar f-skattsedel, reseersättning tillkommer utanför Uppsala. Ingen moms tillkommer.

Nedan kan du lyssna till några demos av sånger jag sjungit på bröllop:

 

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/playlists/5118167%3Fsecret_token%3Ds-wLuem” params=”” width=” 100%” height=”” iframe=”true” /]

 

Ett stort tack till alla brudpar för att jag fått dela er dag med er!!! /Nanna

IMG_8055

 

” Nanna sjöng fantastiskt! personligt och närvarande. Nanna var med och gjorde vår dag oförglömlig!” / Anna & Truls

 

IMG_2091

”Tack Nanna för underbar sång på vårt bröllop” /J & J

 

 

 

119_1971”Din sång på vårt bröllop var helt fantastisk, den förgyllde vår dag och berörde oss djupt. Jag kommer för alltid att minnas den stunden med värme. Tack fina du!” / Katarina