Vem är Nanna Sveinsdóttir

cropped-a16.jpg

Hade du frågat för 10 år sedan hade jag svarat nygift barnmorska. För nio år sedan mamma, för sex år sedan kronisk sjuk, för fem år sedan respektkonsult och mångfaldskämpe, för två år sedan nyskild låtskrivare i melodifestivalen, idag yogalärare, artist och sångerska. Ja, det låter spretigt. Och det är det.

Jag är 37 år. Bor med mina söner på 7 och 9 år. Jag älskar musik och människor. Jag lever inuti en kropp som ofta gör ont. Jag vill mer än jag orkar men orkar mer än jag tror.

Jag har bestämt mig. Jag tänker inte censurera mig och välja EN sak att syssla med i mitt liv. Man kan inte göra allt på en gång, men man kan låta vägar öppna sig och inte stänga dörrar innan man tittat bakom dem. Jag vill följa min magkänsla så långt det går i min vardag. Och jag vill ge musiken mer plats i mitt liv ju äldre jag blir.

Bakgrund: Född 1975 i Uppsala. Musikklass 1985, student 1994, ett år i London, 1999  sjuksköterskeexamen i Stockholm & popkontrakt i London wich I turned down, 2000 bosatt i Malmö , 2002 barnmorskeexamen i Lund ,2004 mamma , 2006 mamma igen & diagnos EDS, 2007 startade företag och arbetade som respektkonsult med bemötandefrågor och normmedvetenhet i skolan och i vården under några år. 2008 start på låtskrivarkarriär. 2012, låt med i mellodifestivalen, Upplandsfinal i Svensktoppen nästa, ledare i yoga för EDS patienter. 2013 artist, låtskrivare, sångerska, barnmorska, yogalärare och så klart Nanna.