Dop / Namngivning

emmy-fyrkantigAtt få barn är stort. Att fira sitt barn och dess namn med en namngivningsceremoni eller ett dop är härligt. Jag är barnmorska. Jag är mamma. Jag är sångerska. Känns som att det sammanfattar det hela ganska bra. Klart att jag älskar att få vara med när bebisar får sina namn!

 

Hur går det till?

Om ni väljer att anlita mig för att sjunga vid ert barns högtid så kontaktar ni mig. Mail går utmärkt. Då ringer jag upp er så snart jag får tillfälle. Vill ni hellre ringa mig direkt så går det precis lika bra. Vi bokar ett möte och pratar igenom era önskemål. Kanske har ni själva sånger som ni redan valt ut, eller så vill ni ha tips och då har jag många fina visor som jag kan rekommendera. Vill ni att jag komponerar en alldeles egen sång så går det också bra. När vi bestämt sång/ sånger så är det dags att fundera kring instrumentering. Jag erbjuder allt från enkelt piano/gitarrkomp till stråkarrangemang och kör. När vi kommit fram till ett beslut så är det bara för mig att gå hem och öva och för er att gå hem och förbereda inför er högtid.a24

Ni kan också anlita mig för att hålla i själva namngivningsceremonin. Då agerar jag ”regisör” och tar fram ett koncept utifrån era önskemål och ordnar självklart även då med musiken. Vill ni att jag ska både sjunga och namnge så går det bra, annars tar jag in lämpliga musiker i samråd med er.

Vilken typ av låtar?

Jag sjunger alla typer av låtar. Ert jobb är att välja låt, mitt är att arrangera så att den passar in vid det valda tillfället.

Mina samarbetspartners:

Jag jobbar bara ihop med duktiga musiker. Det är människor som jag känner, litar på och som jag vet kan leverera i stunden. Detta gör att jag kan garantera hög musikalisk kvalité och en skön stämning som ett fint bidrag till er högtid.

Prisexempel:

Sång + ett ackompanierande instrument: 3000kr

Sång + flera instrument eller kör: 3000kr + 1000kr för varje extra instrumentalist

Specialskriven namngivningssång/dopvisa: 10 000kr < beroende på tidsåtgång och ev cowriter

Innehar f-skattsedel

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/playlists/5707321%3Fsecret_token%3Ds-9PqRP” params=”” width=” 100%” height=”450″ iframe=”true” /]